Fastfood – hurtigmat

Alt skal gå fort i våre dager og aviser er fulle av flotte tips for rask matlaging for den overstressede familie som egentlig ikke har tid til å lage mat eller spise den.
Jeg har vært flink til å holde meg unna slik ferdigmat i lengere tid og bruker mer tid på å lage en middag fra grunnen selv. Selvfølgelig går det med mye tid og i dag brukte jeg hele 15 min på middagen. Jeg skar opp en rød chilli og freste den i panna med sopp, purreløk og paprika. Når det hadde gått seg til litt løftet jeg det ut la inn en liten flatbiff som fikk seg en omgang med fresende varme i panna. Etter at biffen hadde godgjort seg litt på begge sider la jeg grønnsakene tilbake i panna og lot det surre og hvile sammen noen minutter. Det hele tok ca. 15 min og det smakte helt utrolig godt.

Ingen grunn til å stresse med ferdigmat da.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: