Ferie

2011

Tidligere i år har vi vært i Tyrkia (januar og juni), en uke hver gang. Det har blitt så greit med billigfly fra Rygge til Antalya. På den måten går det ann å komme seg ned for en billig penge. Sommerferien i år går til Kreta og ikke Tyrkia for en gangs skyld, Vi skal vøre med venner til Kreta og et hotell som heter Orion. Det blir sikkert topp og været holder sikkert en stund til.

2010

Som tidligere år går ferien i år også til Kusadasi og AliBabam hotell, men allerede i påska fra 1-8 april tok vi en tur til Denizli og Kusadasi. Gjennom de par siste åra har vi fått gode venner der nede og det blir av og til besøk utenom sesongen. Hovedturen går i august og det blir 14 dager i en ganske varm periode der nede, men det er deilig å bli skikkelig gjennomvarm.

Det ble en topp tur i august, som vanlig 🙂


2009

Et nytt år har slått til og det blir ferie i år også. Tyrkia står for tur som vanlig og billetten er allerede kjøpt. Flysetene er ikke like billige i år. Egentlig skulle vi ha fløyet til Antalya for deretter å ta bussen til Kusadasi, men for kort tid siden fant jeg at det var ledige seter med Ving til Samos og da kan vi ta båten rett over sundet. Vi liker å reise på egenhånd i stedet for å benytte reiseselskap og slik blir det i år også. Kona, dattera og barnebarnet tar en liten tur i begynnelsen av juni også. Det viste seg at det var mulig å få billige billetter med Star-Tour til Izmir. Som vanlig skal vi bo på Alibabamhotel i Kusadasi.

Det ble flotte 14 dager i Kusadasi i august og vi fikk med oss unger og barnebarn enda en gang. Moro når hele familien er samlet. Været var topp og vi koste oss i Kusadasi som vanlig.

Fisking

Litt om våre ferier.
Her er det ikke mye enda, men jeg vil legge ut bilder og info etterhvert.
Kusadasi 2008

Ellers ligger det en god del info på hjemmesidene våre.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s