Tirsdag 9 nov

Leiligheten var kald til morgenen i dag og det er kanskje på tide å sett på litt varme her. Jeg bor rett over Orion og Rema 1000 og det kommer mye varme i mitt gulv fra dem. Store deler av vinteren har jeg bare på en liten panelovn og den greier å holde ca 18 grader her, noe jeg synes er helt ok. For varme leiligheter er ille, blir ikke våken av for høy temperatur.

Resten av dagen med testing forløp uten problem i går og i dag er straks oppstart av videre testing. Tingene vi fant i går og som skal endres får vi i en ny utgave senere i dag.

Nå blir det bare å kle seg mot kulda og komme seg opp til jobben. Slik overgang i årsstidene som nå er ikke behagelig. I fjellet eller når jeg er nord så er det skikkelig kulde man kan kle seg mot, men -2 i Oslo er ikke bra i det hele tatt. Rått og kaldt, vanskelig å kle seg mot slikt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: