Tyrkia

Vi har nå i mange år besøkt Tyrkia(2018) og blitt veldig glade i landet og folket der. Det som er skrevet nedenfor her er fra våre første besøk i landet. Nå reiser vi ned flere ganger i året og storkoser oss i både i Kusadasi(hvor vi er mest) og andre steder vi besøker. Vi prøver å holde oss vekk fra de mest kjente turistområdene og oppsøker små byer og steder. Sommeren 2012 og 2013 tok vi også en ekstratur til Tyrkia hvor vi luffet rundt i 14 dager. Da besøkte vi blant annet Kappadokia og ble med på ballongferd der. En fantastisk opplevelse. Bilder fra turen i 2012 kan du se her: Kappadokia 2012 og filmen kan du se her: Film fra ballongferden.
Vår første ferie til Tyrkia var sommeren 2007 og det ble helt klart at det ikke ville bli den siste turen dit. Faktisk var Stine der nede to ganger den sommeren, Hun og Rebekka tok en tur sammen og neste tur tok vi to sammen. Stedet vi besøkte het Kusadasi og vi bodde på AliBabam Hotell. Kveld på Ali Babam Her ser vi utover svømmebassenget foran hotellet. Det er flott der og ikke rart at vi koste oss på et slikt sted. Hotellet ligger midt i et boligstrøk og vi er helt spart for bråkete diskotek. Nydelig!
Dette er ferie for den som liker å slappe av. Ungdom som er på leting etter fest og moro bør nok ikke dra hit da de ikke vil finne noe som tilfredsstiller deres behov. Hotellet har ikke mer enn to stjerner, men de strålte til gjengjeld veldig bra. Topp service og gjestfrihet. Vi anbefaler dette hotellet på det varmeste til alle som vil møte et hyggelig og varmt folkeferd på deres egen hjemmebane. Området er ellers fritt for vanlig turisme og du slipper å være blant fulle og brautende turister. Dette var ferie hvor vi kunne nyte oppholdet. Vi gleder oss veldig til neste tur og den er allerede bestilt! Her finner du en lenke med bilder som jeg tok under oppholdet der nede. Reisen til Kusadasi og oppholdet kan du lese op på siden under her som heter Kusdasi 2007 Vi har siden vært der mange ganger og hver sommer reiser vi tilbake til hotellet og det som etterhvert har blitt våre venner. Neste tur kommer nå i august 2012. Vi har begynt å reise til litt andre tider enn midt på sommeren og opplever da et helt annet land. All turisme er borte og man får se mer av det virkelige Tyrkia og vi er like fascinert som alltid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: