Verdenshistorien må skrives om….

Jeg skulle så gjerne ha vært og hørt på John Anthony West da han holdt foredrag i Oslo mandag 8 nov.2010, men jeg fant ikke mer info om det enn at det skulle være på Fabrikken, men på deres sider var det ingen info om dette.
VG hadde en bra artikkel om hans arbeid blant annet i Tyrkia og stedet Göbeklitepe hvor det er funnet levninger som tyder på at det ble bygget her for mer enn 12000 år siden, altså lenge før man har trodd at den kjente sivilisasjonen har startet.

John Anthony West har spesialisert seg på Egypt og har blant annet hevded at Sfinxen er mye eldre enn man tidligere har trodd. Han har ikke alltid vært like godtatt, men flere og flere arkeologer slutter seg til hans forskningsresultater. Jeg har absolutt ingen kompetanse til å vite hva som er rett her, men synes det er spennende med ny informasjon og at kanskje ikke alt er like fastsatt som vi har lært i skolen.
På bloggen hans ligger det også podcaster med forskjellige foredrag han har holdt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: