Dagene i Kusadasi 2007

Vi fikk 10 flotte dager i byen og på hotellet Ali Babam.

Poolen.

20070718-_mg_7556.jpgHer ser du utover svømmebassenget fra verandaen hvor vi inntok våre måltider. Stedet var en perle synes jeg, stille og rolig, lav musikk eller nesten ingen, hyggelig gjester. Vi ble godt kjent med et ektepar fra England og de hadde feriert der i 12 år. Det sier jo litt og de var omtrent på samme alder som oss.
Under er det forskjellige bilder fra hotellet.

2007-07-17-_mg_7529_out.jpgHer ser vi begge barnebarna mine, kona mi og Hassan, kokken på hotellet. Han laget utrolig bra mat og var stort sett på jobben 24 timer i døgnet hadde jeg inntrykk av.

2007-07-17-img_8547_out.jpgAli Babam og sønnen Cem ser du her. De driver dette hotellet og et til inne i sentrum av Kusadasi.

Hotellet hadde en enkel standard, men det viste seg å være ganske «feil». De hadde rangert seg selv med 2 stjerner, men disse stjernene var av den tunge sorten. Service og betjening stod ikke noe tilbake for andre flotte hotell jeg har bodd. Frokosten om morgenen var ganske enkel, men inneholdt det nødvendige, litt pålegg, forskjellig brød, egg, frukt, oliven, te, kaffe og juice. Skulle du ønske noe mer hadde de en solid meny som du kunne velge fra til en billig penge og Hassan tryllet frem velsmakende mat.  Frokosten som fulgte med i romprisen til 120 kroner var meget bra, men ville du ha full engelsk frokost eller andre ting var det bare å velge og prisen på en slik frokost var noen få kroner i tillegg.

Ladies Beach

Når vi skulle på stranda dro vi til Ladies Beach, det var ca. 700 meter å gå gjennom et villastrøk ned til stranda. Siden dette var et sted uten de store turistmengdene var det ikke mye folk på stranda og det var lett å få god plass. Sanda var av fin kvalitet, myk og fin, men en ting forundret meg, det ble ikke med mange kilo hjem til hotellet. Her lå sanda igjen og hverken vesker eller annet vi hadde med oss ble sandete. 2007-07-17-img_8537_out.jpgDen virket ikke så klebrig som annen sand.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: