Oslo – Halden

I 28 år har ukependlet til Oslo, men 29.12 overleverte jeg nøklene til leiligheten. Det kommer til å bli en stor overgang, men det skal bli bra. Når man har bodd borte i så mange år blir det en stor tilvenning. Hjemme har jeg nytt kontor og kona har fått nytt hobbyrom på hele 42kvm i underetasjen. Vi har heldigvis nok plass.
Nå innreder vi hele huset på nytt for å få plass til alt jeg dro med hjem. Rotet vil nok vedvare en stund utpå nyåret før alt er på plass.
Fra nyåret kommer jeg til å togpendle til Oslo når jeg ikke er ute på reiser for å besøke kunder. Jeg gleder meg til skiftet jeg nå har gjort.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: