Julaften

Dagen har gått fort selvom den har vært meget lang. Begge de yngste barnebarna kom på besøk i dag tidlig, dvs. vi hentet dem slik at foreldrene kunne forberede seg til juleselskapet som skulle være hos dem. Barnebarn er topp og det koselig å ha dem på besøk.
På ettermiddagen var det fellesgudstjeneste mellom Metodistkirken og Frelsesarmeen i Tistedal. Det er en tradisjon som har vært holdt i mange år. I år var det hos Frelsesarmeen og lokalet var fullt da hornorkesteret stemte i med julesanger kl. 15:00.
Resten av kvelden har gått med til julefeiring hos vår datters familie her i Halden. Nå har man kommet hjem og skal slappe av litt før dagen avsluttes under dyna. Magen har vel en tendens til å bli litt tung etter en slik dag, men det er jo ikke hva man spiser mellom jul og nyttår som teller, men hva man spiser mellom nyttår og jul er mye viktigere. Litt stinn mage får man tåle.Julaften hos Rebekka og Ronny

Her er eldste og yngste barnebarnet med oss på julekvelden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: