Mandag 4. januar 2016

Egentlig er dette en merkedag for meg for jeg har ikke lenger noe sted å bo i Oslo når jeg går fra kontoret i dag. Desember og romjula ble brukt til å flytte hjem igjen til Halden og det blir dagpendling med tog i stedet for å rusle ned på hybelen i Trondheimsveien. Nå slipper jeg nok å reise denne strekningen hver dag for jobben består i at jeg er mye ute hos kundene våre som er spredt utover et ganske stort geografisk område i Europa. Størstedelen av reisedøgna blir i Norge, men av og til blir det avstikkere til andre land også.
Jeg trives med reising og det har blitt en livsstil å overnatte på hotell og å bo i koffert som det heter. Man kan tilvende seg det meste tror jeg.

På vei til Førde
Kjører på vei 52 til Vestlandet

I slutten av Januar skal jeg igjen over fjellt til Førde og jeg håper føret blir ok, hvis ikke blir det fly i stedet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: