Potetopptaking, traktor og barnebarn

Sist helg var de to yngste barnebarna med ut til venner av oss for å se på hvordan man tar opp poteter. Barn har godt av å lære slike saker også. Vennene våre har en gammel traktor med en roterende potetopptaker bak som henter opp potetene og sprer dem utover. Etterpå er det bare å plukke. Dette var gøy virket det som om de var ivrige etter å fylle bøttene fortest mulig. Deretter ble det en traktotur på begge jentene. Stor stas ble det også når de fikk sitte i setet og styre traktoren ute på jordet og det måtte flere runder til før de var fornøyde. Det var store smil å se på barnebarna etter en slik opplevelse. Etter flere timer på småbruket savnet de heller ikke ipad og internett, så dette var topp. Nå hender det ganske ofte at de er med hit ut og det blir en helt annen hverdag på et småbruk enn inne på et boligfelt. Her kryr det av fugler og andre dyr. Ekorn spretter opp og ned i matfatet sitt og musevåken flyr over tunet her. På nabogårdene er det mange hester og de springer stadig forbi på skogsveien her.

Jenny og Johanna er med ut for å kjøre traktor og ta opp poteter.
Jenny og Johanna er med ut for å kjøre traktor og ta opp poteter.

Jenny og Johanna er med ut for å kjøre traktor og ta opp poteter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: