Dyreparken i Kristiansand

Dette bildet kan være litt typisk for hva vi opplevde i parken

Siste helga i august hadde vi bestilt tur til Dyreparken sik at barnebarna kunne få en ekstra ferieopplevelse i det skolen startet opp igjen.
Antallet besøkende var ikke like høyt nå som det hadde vært i sommer og vi regnet med at det var lite køer. Der fikk vi helt rett, men det meste var stengt da vi kom dit fredag morgen. Omtrent alt av attraksjoner som barna hadde gledet seg til var ikke åpne. Utenfor sesong fikk vi høre. Vi ruslet rundt og tittet på noen dyr, mange var inne og mye var stengt med plakater om Corona osv. Barnebarna hadde sett programmet om dyrepasserne på TV og gledet seg også til å treffe på dem i parken her, men de glimret med sitt fravær. To tilfeller av dyrepresentasjoner kom vi over og det var mating av jerv og mating av sibirske tigere. Da vi kom ned på savannen 14:15 ble alle dyra der ropt inn og plutselig var den plassen tom.
Det helt naturlige ved det hele, tross alt skjer jo dette i Norge, var at prisene ikke var redusert. Full betaling for redusert opplevelse.
Vi har snakket med andre som har besøkt stedet i sommer og deres inntrykk stemmer godt med vår opplevelse at stedet; dyrt. Tidligere i sommer var det også så lange køer at unger ble veldig utålmodig av å vente på tur. Det slapp vi nå da mye var stengt og det var langt færre mennesker.
Vi hadde også billett til lørdag for å kunne gå i badeland og det ble en hyggelig stund for de to minste. Denne dagen var det også en del mer som var åpnet i parken siden det var helg, men vi hadde badetid midt på dagen og det ble lite vandring i parken etter det.
For vårt vedkommende blir det aldri noe mer tur til denne parken.

Mating av sibirske tigreLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: