Korsetgangen gruver II

5 kommentarer

  1. Flott film! 👍😀 Litt skummelt sted, men man får passe godt på og holde seg unna gruvekantene. Det mest fascinerende syntes jeg var at det virket som om arbeiderne bare hadde reise seg opp og gått sin vei, mens utstyret lå igjen. Veldig spesielt!

    Liker

    1. Du har helt rett i den betraktningen. Virket som om stedet plutselig ble overgitt en dag. Den ene trange og dype utgravingen burde vært sikret. Ingen som faller ut i der har noen sjanse til å komme opp igjen. Burde kanskje ha vært et nett over hele åpningen?

      Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: