Fuktig, men fin morgentur

I dag gikk turen først opp til parkeringsplassen ved Erte med bil før vi tok bena fatt innover lysløypa. Det var ikke helt fritt fir nedbør, men vi kledde oss godt før vi gikk ut. Regnet ble ikke noe problem da det ikke var mye av det. Etterhvert stoppet regnet helt også. Da vi forlot bilen ved parkeringsplassen var det enda helt mørkt, men etterhvert som vi gikk innover snek lyset seg langsomt inn mellom trærne. Mørket lettet og tåka kom frem. Faktisk var det mye tåke i dag og sikten i skogen var ikke så veldig god. Uansett det var ikke noe problem å følge de fine stiene som er lagt opp i området.
Vi kommer nok til å dra hit ganske ofte da det er så mye bedre å gå på slike skogsveier i stedet for asfalten rundt der vi bor. Nå tar det oss ikke mer enn ca 5 min. hjemmefra med bil for å komme hit.
Vi møtte ingen på veien, men da vi kom tilbake til parkeringen dukket det opp noen flere biler og ut av dem spratt det folk som var kledd for å gå tur i skog og mark. Vi var nok for tidlig ute i forhold til de fleste, men jeg synes det er greit å starte svært tidlig for så å komme hjem til frokost.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: