Fin morgentur

Jeg prøver å få gått litt hver dag, men jeg skriver jo ikke om det. I går morra hadde jeg bestemt meg for en god tur og klokka var rett over 06:00. Jeg kler på meg, slår av alarmen i huset, åpner døra og går ut. Det bøtter ned. Turen ble kort. Jeg snudde på trappa og gikk inn igjen. Helt greit å gå ut, men jeg orket ikke en tur i fullt regntett utstyr. Hadde jeg skulle vært i skogen så hadde det gått bra, men å spasere å bli veldig varm i slikt utstyr så jeg ikke for meg. Det ble en kopp te hjemme i stedet.

I dag tidlig sjekket jeg været før jeg tok på yttertøyet. Nå var det vær til å gå tur i med det antrekket jeg hadde bestemt meg for. Igjen ble det en tur på ca. 3.5 km Øberg rundt. Denne gangen gikk jeg ned Lensmann J. Knudsens vei og deretter via Øbergkrysset før turen gikk hjemover langs Øbergveien. Deilig med slike morgenturer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: