Morgentur rundt Øberg

Igjen greide jeg å få til en tur tidlig på morgenen. I alt ble det ca. 3.5km i dag og det er helt topp å starte dagen med en slik økt. Nå håper jeg bare at jeg kan få det til jevnlig slik at det blir en rutine.

Dette ble morgenens gåtur.

Når man spaserer slik så er det ok å lytte til lydbok og nå for tiden hører jeg på boka om Lars Monsen – Mitt liv. Den er velskrevet og det er spennende å høre mer om Lars sine eventyr fra han overnattet ute alene første gang som 9-åring og frem til i dag. Jeg gleder med til resten av boka, men den spares til mine gåturer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: