Ferien fortsetter

Ferien min har begynt bra den, sola skinner. Onsdag 22. juli var jeg en tur i byen og så på samlingen med biler som møtes i byen utover kvelden. Det kommer en egen post med det.
I dag torsdag har jeg begynt på lista som omhandler alt som skal gjøres på huset. Godt at jeg har 5 uker på meg. Etter å ha fullført dagens jobb var det tid for litt mat og det ble grillet tunfisk med blomkål, artisjokk, granateple og diverse andre grønnsaker. Sunnere kan det jo ikke bli. Dette er virkelig en deilig sommermiddag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: