Ferien er her

I alle fall min ferie. 5 uker skal jeg nyte nå før det blir litt arbeid i høst før NAV tar over utbetalingen av lønningsposen min.

I dag har jeg reist langt av gårde, helt til Sør-Amerika. Det fine med Youtube er at jeg kan følge med på turer andre har filmet og i dette tilfellet ble det togturer på det søramerikanske kontinentet. Mye spennende å oppleve der.
Nå på kvelden har jeg hoppet over til Japan og ser på et program fra noen små landsbyer hvor halvparten av befolkningen er over 65. Man trenger ikke å reise langt eller legge igjen store summer, her er det fjernkontrollen som bestemmer hvor i verden jeg vil stråle meg selv. Kan bli noen fine turer ut av dette. Ferien skal ikke tilbringes i utlandet eller noe særlig på norske veier. En liten tur på et par-tre dager har vi planlagt, men ellers blir det nok pusling i hagen som kommer til å stå på planen. Noen fototurer i skog og mark i nærområdet blir det også selvfølgelig og denne gangen med en kano på slep også. Skal bli moro å padle litt igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: