Mange fridager i mai

Det har blitt Kristi Himmelfartsdag og de fleste har fri, men ikke alle. Barnebarna som bor i nabohuset er her i dag(noe som er vanlig ellers i uka også) fordi både datter og svigersønn er på jobb. Noen yrker kan ikke bare ta fri og være hjemme på slike høytidsdager som dette. Barnehager er stengt på slike dager og det betyr at arbeidende foreldre må skaffe andre løsninger for barnepass. Nå er jo vår datter og hennes mann heldige fordi hun og familien bor i nabohuset på byggefeltet her og ungene springer frem og tilbake akkurat som det passer dem. I tillegg til barnebarna er også Stella her. Det er den lille kosehunden til barnebarna. De trives godt sammen og Stella passer hele tiden på å samle flokken så den alltid har full oversikt over hvor vi er.

Lille Stella, en Shih tzu elsker å springe rundt på plattingen vår.

Yngste barnebarnet bakte til morgenen i dag og her er resultatet.

Begge barnebarna elsker å bake og mormor må stadig stå i melstøvet for å hjelpe dem med å lage rykende ferske kaker eller andre kreasjoner. Scones er veldig populært.

I dag blir det en kosedag med barnebarna og vi skal ut på en liten sykkeltur alle sammen litt senere i dag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: