Bilkortesje på 17. mai

Plutselig ble det mye styr ute i gata og det viste seg at kortesjen med Amcar og veteranbiler kom gjennom byggefeltet vårt. Her var det mye fint. Noen russebiler var også med. Kjempebra tiltak!
Først hadde jeg bare telefonen i lomma og tok litt film med den, men da jeg så mengden biler løp jeg inn etter Black Magickameraet mitt og filmet resten av kortesjen med det. Det første vel 2 min er med iPhone og resten med en BMPCC 4K. Helt til slutt er det et klipp av svigerdatter og sønn som drar avgårde på sin HD. De skal til Fredrikstad for å kjøre i en kortesje der.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: