Dagen derpå…

I følge avisene eller nyhetene er det visst blitt dagen derpå for enkelte. Slåsskamper, fyll og uro, noe må det alltid være. Selvom de fleste i Norge holder seg rolig og følger anbefalinger er det alltid noen som lever etter egne regler, dessverre.
Her går dagen derpå som vanlig og Teamsmøter/kurs tar en del av dagen. I dag har jeg holdt kurs for en kunde i bruk av et avansert statistikkprogram vi leverer og da får man varmet opp de grå ganske kraftig. Det som er gøy med slike program er at alt av data i en base kan behandles og rapporter kan tilpasses den enkelte kundes behov.
Da er det tid for lunsj selvom det blir en sen lunsj:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: