Hipp, Hipp, Hurra

A walk in a park called Rødsparken in Halden. This is a very nice place just in the center of our town.

Så er dagen her igjen. Det blir ingen vanlig feiring i år pga av situasjonen som er i verden. Egentlig er det ganske merkelig det som skjer, men det er jo ikke annet å gjøre enn å ta hensyn og lytte til råd fra myndighetene. Noe som er frustrerende er alle journalister som plutselig har blitt spesialister på pandemier og det skrives stolpe opp og ned med meninger som ikke stemmer mellom de forskjellige blekkene som sprøyter ut alt dette. For min del har det medført at avislesningen har falt til et minimum. Da er det heller greit å få med litt nyhetssendinger hvor myndighetene legger frem sin forordninger for å takle denne krisen. Nordmenn er jo verdensmestere i etterpåklokskap og bare vent så skal du få høre alle «ekspertene» som kommer frem når alt dette er over.

A walk in a park called Rødsparken in Halden. This is a very nice place just in the center of our town.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: