Søndagsmorgen

Tidlige morgener kan være topp. Normalt starter alarmen kl. 04:00 på en vanlig dag, men på helga er det ikke før 06:00. Så nå sitter jeg her tidlig på en søndagsmorgen med en kopp kaffe og nyter at dagen har startet. For min del har jeg alltid fått mye mer ut av en dag når jeg er tidlig oppe. Å sove bort dagen har aldri vært noe jeg har klart.

I dag er det grått ute og 4 grader her i Tistedal ser jeg. Værmeldinger følger jeg «aldri» med på. Normalt har det absolutt ingen betydning for meg hvordan været blir. Skulle det en morgen være mange minus og glatt så må jeg sørge for brodder på støvelene når jeg rusler hjemmefra for å rekke 05:00-toget til Oslo. Det som også er bra at det er ikke så mange morgener igjen til å gjøre slike morgenstunt. Jeg pensjonerer meg i løpet av året.

Jeg har i alle år vært veldig glad i jobben min, men alt har en ende, også arbeidslysten har jeg funnet ut. Når man eldes forandrer kroppen og sinnet seg og nå føles det helt ok å skulle bli heltidspensjonist. Hobby er ikke noe problem, bilder og film kommer til å ta all plass da. Hvor mye reising det kommer til å bli er vanskelig å si slik verden «utvikler» seg. I Norge skal alt som er gøy føles som skam virker det som. Nå vil enkelte politikere også ha forbud mot reklame for biler og flyreiser!! Man får vel holde seg hjemme og la staten ta hele pensjonen. Jeg har allerede fått beskjed om at jeg kun får 90% av min opptjente pensjon fordi jeg er gift. Som pensjonist forlanger altså staten tiende av meg:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: