Det snør

I disse tider med hjemmekontor og lite kontakt med andre kan det fort bli kjedelig og vanskelig for mange. Selv skal jeg vel greie meg ok her hjemme og har tilgang på det meste. Heldigvis kan min jobb absolutt gjennomføres hjemmefra (IT), så jeg er i en heldig kategori i så måte.
Jeg tittet ut av vinduet på morgenen og så at det var hvitt i luften og litt hvitt på bakken. Kanskje vinteren kommer nå?

Utsikt fra verandaen tidigere i dag.

38 grader i spabadet er heller ikke dumt og det kan bli noen bad om kveldene der nå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: