Formiddag på havna

Jeg skulle til tannlegen og tok med kameraet og spaserte til byen. Slikt blir det bilder av.

Kanonen som er med på å vokte byen vår

På vei ned fra festningen tok jeg dette bildet av en av kanonene som peker utover byen. Bildet er tatt med en Sony 200-600mm på et Sony A6400 og da blir linsa en 300-900mm siden det er en crop-faktor på 1.5 på det kameraet. Det blir et helt annet inntrykk av kanona når jeg brukte dette objektivet, kontra en mer vanlig brennvidde.

Fra gjestehavna på sydsiden

Vel nede i byen satt jeg meg litt på benke på havne og tok noen bilder før jeg skulle i tannlegestolen. Det besøket gikk heldigvis veldig bra og som vanlig; null hull.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: