Togturen

Det er kaldt i dag, men pent vær. Ganske vindstille og sola skinner over snødekt landskap. Til riktig tid glir vi ut fra Oslo S med kurs for sørlandet. Så langt har vi passert Bø i Telemark og været er helt topp. Stort sett er det postkortmotiv uansett hvor man titter ut av togvinduet. Mye snø er det ikke, men det ligger som et jevnt teppe over landskapet. Siden jeg skulle så langt avgårde har jeg valgt en plass i komfortavdelingen og den er ca. halvfull av passasjerer. Dessverre har jeg fått plass med ryggen mot kjøreretningen og det liker jeg ikke så veldig bra, men det går ok. Alltid ok å se fremover i stedet for bakover.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: