Stavanger

Litt mørkt og litt bløtt da jeg kom frem til jernbanestasjonen bare 10 min forsinket i forhold til planen her i kveld. Det er ikke ille etter å ha kjørt fra Oslo og hit. Så nå er det enda en natt på hotell før jeg skal ut og holde kurs på Våland skole her i morgen formiddag. Normalt har det vært meget vanskelig å få tak i rom i Stavanger de siste årene og det har ofte hendt at jeg har overnattet i Sandnes eller på Bryne når jeg har vært på jobb her borte. Etter nedgangen i oljesektoren står det tydligvis flusst med rom ledig overalt og prisene har ramlet i bunnen også. Litt over 800,- for et rom på Comfort Hotel Square midt i sentrum hadde vært uhørt for et par år siden, men nå er det billig og lett å få rom. Det er nok litt av en nedtur for hotellene vil jeg tro.

Spisesteder finnes det nok av i Stavanger, men rett utenfor dette hotellet finnes det en kinesisk takeaway som alltid har god og billig mat. Jeg hentet et måltid hos dem denne gangen også:-) Peders takeaway heter stedet.

Restauranter er koselige når man går ut med venner, familie eller kjente, men når man reiser alene er restauranter noe ordentlig herk. Da koser jeg meg mye bedre på rommet med litt mat der. Man blir sikkert litt sær med årene og etter å ha reist på denne måten i ca. 30 år så er jeg fornøyd med min takeaway på rommet.

Da skal jeg ta kvelden!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: