Mandag morgen

Det blir tog i dag, mye tog. Først går turen som vanlig til Oslo, men ikke før med 09:10 toget. I dag håper jeg det er i rute og det er ikke meldt om noe problem heller. Ved ankomst Oslo blir det å gå over til spor 3 for å ta toget til Stavanger. Jeg skal være et par dager i Stavanger og denne gangen bestemte jeg meg for å ta toget istedet for fly. Litt bronkitt og tette bihuler er ikke særlig morsomt å ha når man går opp og ned med fly, ganske smertefullt faktisk. Siden jeg har god tid denne gangen så kan jeg ta toget og samtidig jobbe, så da går det ikke bort noe tid heller.

Jeg skal prøve å ta litt film og bilder under turen også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: