Hjemmekontor

Når jeg ikke er ute på reise for å treffe kunder og å holde kurs, hender det at jeg tar en dag med hjemmekontor pr. uke. Telefonsystemet i dag er så greit at om det ringer på min pult i Oslo så ringer det samtidig på min mobil. Alltid tilgjengelig.

I dag tirsdag er det hjemmekontor. Etter å ha «toget» meg mellom Halden-Oslo-Halden i går så «hjemmer» jeg meg her idag. Faktum er at jeg er veldig effektiv når jeg kan jobbe på den måten. Rent timemessig så får jobben også mer ut av det, da mine arbeidsdager hjemme ofte blir til langt på kveld(kona jobber mye kveldsskift). Da kan jeg også ta greie pauser når som helst på dagen. Ved testing av programvare, som det er mye av nå om dagen da ny stor release er på gang, så er det forberedelser til kurs, demoer, møter og forelesninger. Jeg holder også på med tips&triks-sider for våre kunder og der legger jeg ut små videosnutter eller det blir skjermdump og tekster. Alt slikt tar tid og jeg ser på statistikken at det er mye brukt.

I dag er det en slik dag med nye tips&triks som skal lages i forbindelse med en større programoppdatering som kommer i mars.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: