Et nytt år med pendling

Januar har akkurat startet og idag tidlig ble jeg møtt av en masse mennesker fra Bane Nor(NSB/Jernbaneverket???) som delte ut boller og kaffe til alle som var innom Oslo på morgenen. De skal visst bygge fremtidens jernbane for oss kundene. Jeg hadde egentlig vært fornøyd om togene som er nå hadde gått litt mer punktlig. Fremtidens jernbane er vel kanskje et lite luftslott som så mye annet som foreslås her i landet?

På vei hjem i dag greide NSB/Jenbaneverket eller Bane Nor (navneforvirring) ikke å stille med et ordentlig togsett til 15:01 og det var busser direkte til Moss og Fredrikstad. Det ble litt sild i tønne av det i det halve togsettet hjem.  Dette togsettet hadde heller ikke kaffeautomater om bord. Service på godt norsk nivå 😦

Så alt virker som det vanlige når man nå går inn i et nytt år og fremtidens jernbane kommer nok jeg aldri til å få bruk for da pensjonen har slått til lenge før det 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: