Morgen i Finland

Jeg har hatt noen fine, men meget travle dager i Finland denne uka. Tre forskjellige byer har jeg rukket innom og det er lange strekninger mellom hver av dem. Snitt i kjøretid er ca. 4 1/2 mellom hver av stedene og det betyr at man kommer sent frem til hotellet når møtene gjennomføres i vanlig kontortid. Kveldene har vært tilbrakt med god middag og forberedelser til neste dags møte.

Rykende varm kaffe kl. fire om morgenen er helt ok.

Nå er dette over for denne gangen og jeg sitter her 04:34 på flyplassen i Helsingfors med en rykende varm kopp kaffe og venter på flyet som skal ta meg til Oslo. Fordelen ved å dra så tidlig er jo selvfølgelig at dette er et direktefly med Norwegian til Oslo. De neste avgangene i formiddag går via Arlanda/Stockholm og da ta reisen plutselig flere timer. Ergo er det mye bedre å stå opp midt i natten og hotell Cumulus, som jeg alltid benytter her, serverer frokost fra 04:00 lokal tid (03:00 norsk tid). Dessuten er jeg hjemme i Norge rett før 08:00 norsk tid og det er greit for da rekker jeg kontoret i dag også. Alltid noe å gjøre der:-)

Flyplassen her i Helsingfors er en travel plass og allerede nå så tidlig på morgenen er det mye folk her. Likevel virker det som om alt glir greit unna og det er meget sjelden jeg opplever at ting tar tid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: