Snadder

Det blir mange hotellrom og de mister alle sin sjarm etterhvert som årene går. Et rom er rett og slett et rom. Noen er flottere enn andre, men de aller fleste går under kategorien greie.  Granateple på rommet mitt

Bildet er fra et hotellrom her om kvelden og jeg hadde igjen én stor Nar (granateple på tyrkisk) og kunne nyte disse frøa utover kvelden.

Det er ikke alltid like lett å få tiden til å gå på kveldene, men kombinasjonen data og TV kan være ok. Når det gjelder snacks har jeg de siste par åra greid å være veldig restriktiv mot meg selv og har gått over til mye frukt og grønt i stedet for sukret godteri. Nå vet jeg at en del frukt også inneholder en del sukker, så litt forsiktig skal man jo være allikevel. Granatepler er av mine store favoritter og slike spiser jeg ganske ofte. Granatepler var noe jeg lærte å like i Tyrkia for en del år siden. Jeg har faktisk levd store deler av livet her hjemme uten å smake en slik frukt og det er jo ganske utrolig. Selv på sydenreiser har vi heller ikke blitt presentert for denne delikatessen, men altså i Tyrkia kom den på bordet med en gang. Jeg og min kone ble hektet umiddlebart og siden har frukten blitt en del av vårt vanlige kosthold. Stine tilbereder NarStine tilbereder Nar

Her sitter Stine og jeg på et lite hotellrom i Tyrkia og har fått tak granatepler som er ganske store. Det er faktisk kun en eneste Nar som er renset opp i denne skålen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: