OL

Olympiske leker heter det visst det som herjer på TV for tiden, men det er vel noe mer politikk, makt og diverse andre ting som ikke har så mye med lek å gjøre?

Min interesse for vintersport har vært stor, men de siste åra har den ramlet helt i bunnen og nå ser jeg på andre kanaler enn dem som sender sport fra OL i Sochi. Egentlig er det merkelig at man kan miste interessen sånn helt uten videre og det i løpet av bare tre-fire år. Jeg kan nemlig ikke sette navn på en spesiell grunn så det er sikkert en samling av flere grunner som er årsaken.

Når man før store mesterskap leser i avisene og hører i media hvor suveréne vi skal være og hvor mange seiere som selvfølgelig skal være norske så blir det en kraftig nedtur for meg. Vi er ikke best, men mange blir så forundret når man etterpå oppdager at resultatet ikke ble som planlagt på forhånd.  Det finnes andre dyktige nasjoner som også må få vinne, Norge har ikke klippekort på gull. Kvinnestafetten er akkurat avsluttet og det uten det resultatet Norge hadde tatt som en selvfølge, vi ble til og med slått av Frankrike noe som fikk kommentatorene til å gå i fistel. Nå var nok våre jenter helt satt ut av dårlige ski får vi høre, men det er alltid moro å høre unnskyldningene etterpå. Jeg slo over på TV2 for å få med litt av det som ble sagt og det er moro å høre hvordan spesialistene analyserer det hele og det er veldig betryggende å høre at de har løsningene. Hvorfor er ikke de tilknyttet trenerapparatet og ledelsen i stedet for de «uduglige» som sitter der nå?

Jeg setter tilbake til Discovery Science og får noe helt annet som kan fylle tankene mine:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: