Morgen i Kusadasi

Morgen i Kusadasi.
Sitter på verandaen med en kopp te og nyter utsikten over byen. Her fra leiligheten i 5 etasje ser vi langt utover. Øya Samos ligger også rett ut for byen. Ikke mye trafikk i gatene på en søndag, men det tar seg vel opp. I lufta er det en svak bris som bringer med seg en grunnvarme som man selvfølgelig aldri opplever i kalde nord. I dag ser jeg faktisk et par skydotter på himmelen, men de gjør ikke stort ut av seg foreløpig. De forsvinner nok ganske raskt når sola sniker seg over horisonten bak oss og bjeffer litt til disse dottene. I dag har vi bestemt oss for saltvannsbading og da blir det Ladies Beach som bare ligger noen minutters gange fra hotellet. Gårskvelden ble også tilbrakt på Ladies Beach. Der kan man sitte og nyte god mat mens sola langsomt forsvinner i havet.
Så dette ser ut til å bli enda en fin dag og det er vel på tide å samle familien her til frokost.20130810-IMG_2966

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: