Valgets kvaler

Så er det tid for å reise til Tyrkia igjen og det skal pakkes fornuftig. Kona tar seg av klærne mens jeg sorterer fotoutstyr. Egentlig drar jeg med for mye og det blir alltid noe som ikke blir benyttet på ferien. Eldste barnebarnet skal også være med i år og han har en del eget utstyr, men nå kan vi samkjøre linser slik at vi kan bruke av hverandres utstyr. Et par kamerahus og et par linser får holde tror jeg. Da blir det en 7D og en EOS M med 24-105, 30mm 1.4 og 70-200. Det burde holde for 14 dager i Tyrkia samt en ballongtur i Göreme. Selvfølgelig tar jeg alltid med GoProkameraene mine, de er nyttig både over og under vann.

Her har jeg pakket ut det meste av det utstyret jeg skal velge blant
Her har jeg pakket ut det meste av det utstyret jeg skal velge blant

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: