Grenserittet 2013

I helgen har jeg som en del av Evenfotografene (du finner oss på FB) fotografert grenserittet for HA (Halden Arbeiderblad). Det har vært en topp helg med mange gode situasjoner. Godt humør går igjen overalt og til tross for noen med tunga langt nedpå, nesten mot det tredje knapphullet, så har smilet kommet frem rett etter målplassering. Deltagerene som kom inn før ca. 14:00 var ganske tørre bortsett fra den naturlige svetten de selv produserte, men de som kom noe senere fikk føle naturens eget vanningsannlegg. De som testet det systemet viste ingen moderasjon og tok det helt ut. Resultatet ble noen fine motiv i målområdet. Det var nok ikke bare syklene som hadde trengt en omgang med høytrykkspyleren etter målgang:-) Syklistene selv var veldig fornøyd med årets løype og skrøt av arrangøren.

Resten av bildene jeg tok kan du se her på Flickr.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: