Mandag 8 juli 2013

Ny uke og det var ikke mye trafikk på veiene inn til Oslo i dag. De fleste kjørte veldig rolig og pent, men en del trailere i dag hadde det travelt og lå stadig i venstre felt og stengte for trafikken bak. De syntes tydligvis at traileren foran dem ikke kjørte fort nok og da måtte de jo forbi. Når køen i utgangspunktet ligger i ca 100 har de ikke mye ekstra å gi på med og for enkelte tok det et par-tre km før de endelig kom seg forbi til stor irritasjon for en lang hale med personbiler som lå bak og ventet.

Utenfor kontorvinduet ser det ut som om det kan fortsette med litt sommer og siden jeg har masse plusstimer til overs blir det noen korte dager i dette flotte været. Nå ser jeg frem til å ta meg en sykkeltur senere i dag. Tour de France har også hviledag i dag og da er det ikke noe å følge med på der heller.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: