Zinio

Jeg er utrolig fornøyd med Zinio for å abonnere på tidsskrifter. Nå kan jeg alltid ha dem med på iPad eller på maskinen. Det blir mindre papir og kostnadene er drastisk redusert. Tidligere la jeg igjen ganske mange penger hos Narvesen, men de siste par åra har jeg faktisk ikke kjøpt et eneste fotoblad der.  Her er et knippe av de bladene jeg abonnerer på. Akkurat i dag kjøpte jeg tolv nye nummer av Shutterbug for 98,-. Digital Camera World koster vel 300 for 13 nummer og det er heller ikke så galt. Uansett er prisen bare en liten del av hva man må betale for tykke blader som tar mye plass.

Abonnement hos Zinio
Abonnement hos Zinio

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: