Kebabrestaurant

Kusadasi sentrum

 

Vi er ofte i Kusadasi og begynner å kjenne byen litt etter mange besøk. Nå er kjenninger fra Halden der nede for første gang og de lurte på steder å spise utenom All inclusive – hotellet de bor på. Midt nede i byen er det en hyggelig kebabrestaurant vi ofte benytter. Det er som en vanlig restaurant, men de har et stort tilbud av bare kebabretter. Smaker meget godt. Kebab må da ikke forveksles med vår lokale variant som du får i gatekjøkkenet og deretter slurper i seg. Restauranten befinner seg der merket B står.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

<span>%d</span> bloggere like this: