Kveldstur på Oppdal

Hotellrom kan være ok, men du verden hvor kjedelige også. Etter å ha sittet her noen timer med jobb fant jeg ut at det var på tide å rusle ut i kveldsmørket. Borte ved torvet, hvis man kan kalle stedet for det, var det kommet opp et nytt hotell som het Skifer hotell. Det virket svært nytt og jeg har ikke lagt merke til det tidligere.

Hvor kaldt det var ute aner jeg ikke, men det var ikke varmere enn -10 vi jeg tro. Siden det var -8 da jeg kom i dag har det nok sunket noe. I bilen har jeg med skikkelig fottoy og gikk innom den for å bytte kjøreskoa med et par kraftige vinterstøvler med traktormønster. Godt og varmt på bena når det knirker under bena.

Tilbake ved hotellet tok jeg bilde av togskinnene både nordover og sydover. Retning sydover er det bildet hvor stasjonsbygningen synes.

Langt nede på perrongen skimtes stasjonbygningen i mørket. Alle bildene er tatt med Canon 7D på 3200 ISO og litt behandlet i Lightroom. Jeg er veldig fornøyd med dette kameraet når det gjelder å ta bilder i lite lys.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: