Nordover

Over Dovre var det bra vær i dag. Ikke noe snøvær, men litt grått hvor sola av og til tittet frem. Jeg stoppet midt oppe på vidda og tok dette bildet og man kan se at sola så vidt synes gjennom skyene.

Trærne var fulle av frost og rim og så kalde ut. Temperaturen var ikke lav, bare ca. -6, men det var nok til å legge et skikkelig rimdekke på trærne.

Turen startet tidlig i dag og det var ikke mye lys da jeg slepte vesker og koffert ut i bilen for en 14-dagers tur. Selv Oslo var stille da klokka tippet over 06:00. En og annen bil rullet avgårde, men det var mindre trafikk enn ellers på den tiden av døgnet. Selv gjennom Carl-Bernerkrysset gikk turen greit i dag.
Første stopp i dag var Hundtorp i Sør-Fron kommune og det tok litt lenger tid enn normalt å kjøre dit pga veibygginga oppover E6. Veien blir sikkert bra når den blir ferdig, men nå for tiden er det mye ekstra kø og omkjøringer.
På veien nordover ble jeg ledsaget av Min Kamp nr. 5. Nå venter jeg bare på den siste boka i serien. Karl Ove er nok en litt merkelig fyr, han skriver, ja som en dyktig forfatter, men jeg har vel ikke alltid full forståelse for hvordan han utleverer seg og sine omgivelser. Etter bok nr. 2 hadde jeg bestemt meg for å stoppe «lesingen», men etter noen måneder tok jeg opp igjen tråden og har fått med meg alle fem så langt. Jeg har også lest det andre han skriver og skildringene hans er utrolig bra. Ofte kan jeg se hele scenen for meg når jeg hører boka lest opp.
Opplæringen i Sør-Fron gikk bra og etter to timer med tilpassninger og kursing fro jeg videre nordover til Oppdal hvor natten skal tilbringes. I morgen er det møte her i kommunen før jeg skal over fjellet til Nesset. Jeg får håpe at været holder seg sån passe.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: