Mandags morgen

Kø til Oslo er jo normalt og som vanlig en mandagsmorgen fra Halden til Oslo er det 1t og 15min til du tar igjen køen inn til byen og deretter 1t 15min opp til jobben. 100km kontra 3km.

Mandag er en rask dag.  Den er alltid fort over synes jeg. Kommende uke er det testing av ny programvare som skal ut til alle våre kunder i slutten av november. Testing er hektisk og man skal prøve å være mest mulig klar i toppen også. Formiddagen startet greit med å installere ny utgave (build som det så fint kalles) og vi var i gang. Vi sitter gjerne hele gjengen rundt et stor bord på testlabben og har diverse baser vi tester mot. Noen tester flerbruksfunkjsonalitet, andre mer spesielle funkjsoner, men felles for alle er at det en innfløkt verden av muligheter i et biblioteksprogram. Her er det ikke bare snakk om forfatter og tittel nei, selv om enkelte datamennesker fortsatt tror det.

Formiddagen har gått bra og nå er det lunsj.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: