En søndag kveld i Oslo

 

Kona ble med til Oslo i kveld pga gjøremål i byen i morgen og det er hyggelig å slippe å dra inn alene. Vel fremme fikk vi lyst på en matbit og denne gangen ble det ikke stamrestauranten, men Istanbul nederst i Trondheimsveien. Vi har spist der før og var veldig fornøyd så vi dro avgårde igjen og ble ikke skuffet denne gangen heller. Tyrkisk mat er godt og deres kylling- og lammeretter er meget gode. Til middagen drakk jeg også et glass med Ayran – en youghurtlignende drikk. Ellers ble det som vanlig en omgang med tyrkisk te som serveres i små glassbegere.
Den nederste delen av Trondheimsveien har blitt en fargerik gate og det er ikke mye som gir inntrykk av at du er i Norges hovedstad. Her surrer det i ymse språk og klesdrakter gjennom et par hundre meter og man føler seg hensatt til sydligere breddegrader og ferieturer. Man behøver ikke reise langt for å oppleve andre språk og skikker når man bor i nærheten her.
Maten på Istanbul er meget god og stedet kan absolutt anbefales.

Reblog this post [with Zemanta]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: