Onsdag 13. mai

Det skal bli deilig med et par fridager. Torsdag og fredag tar jeg meg fri og skal nyte de hjemme i Tistedal. Kanskje været holder seg bra og da kan man også være en del ute i hagen og få det pent til 17.mai.

Straks er det den dagen igjen, utrolig som året flyr. I fjor ble det et vær som stod litt tilbake å ønske i forhold til hva det burde ha vært, men været kan man ikke gjøre noe, bare klage på det:-)

Jeg har akkurat vært en liten tur nede i byen og det virker som om det er full krig mellom biler og syklister. Begge prøver å kjøre på rødt og det er egentlig et under at ikke flere blir drept. Syklistene raser over på rødt, på feil side av trafikkøyer og ser ut til å være fullstendig ignorante overfor regler. Bare synd at de skriker så stygt når de blir påkjørt:-)

Selv sykler jeg en del og har den leie tilbøyligheten at jeg stopper for rødt og det har medført en del stygg banning av syklister som kommer bak meg. De forventer at jeg kjører over og smeller dermed inn i meg eller de sjangler forbi med skrikene bremser og får biler til å tute når de skvetter ut i trafikken. Nei det beste er nok å holde seg hjemme.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: