Ny tapet i stua

Et par dager hjemme betyr å gjøre noe annet enn man gjør på jobben. Kona har alltid noe på gang og siden vi var ferdig med entreen tidligere i våres var det stuas tur til å få gjennomgå. I høst kom det en stabel med tapet fra Tyrkia og nå kommer den til sin rett – på veggen. Her er vi igang med den ene veggen og etterhvert kommer lister på plass og bokhylla bæres tilbake der den skal stå. I morgen gjenstår bare den andre hovedveggen og da blir nok hele den stua ferdig i løpet av helga.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: