Torsdag 21 februar 2008

Vær: Grått i Tistedal

Jeg ser av avisene i dag at Staff er på krigsstien mot politiet igjen. Han gjør alt han kan for å ødelegge for de og nekter sin klient å la seg avhøre. At en forsvarer skal sørge for sin klients interesser er kanskje ikke så rart, men at han kan ødelegge totalt for politiet slik at de engang ikke kan avhøre den siktede er ganske utrolig. Igjen ser det ut til at vi har et samfunn med lover som beskytter den siktede så grundig at man ikke kan spørre de ut engang. Blir man tiltalt er det bare å skaffe Staff som forsvarer og deretter holde kjeft. Tar etterforskningen lang nok blir Norge anmeldt for terror fordi man bruker varetekt for mye. Det burde vel være i den siktedes interesse å få snakke med politiet og eventuelt oppklare misforståelser hvis han er siktet urettmessig?
Staff har vel alltid sørget for ekstra blest rundt seg selv og det virker som om han hater alt politiet gjør. At han selv ikke synes seksuelle overgrep gjør noe fordi han ikke kaller det overgrep, burde vel grunn nok til at han aldri burde stelle med slike saker. Han er jo totalt inhabil i henhold til vårt lands lover i og med at det er straffbart i Norge.

Vinterferie
_mg_1624_40d.jpg

 

 

 

 

 

 

Jeg har innvilget meg to dager med ferie og det skal bli godt. Bare synd at været ikke er litt bedre, men jeg får ta det som det kommer. Det blir ikke noe reise da kona jobber disse dagene, ellers hadde det vært ok å ta en tur på Skeikampen til vogna vår der. Slik så det ut forrige helg da jeg var innom, og det tok meg 3 1/2 time å måke meg frem til vogna samt rydde taket.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: