Vinterferie

Jammen ble det et par dager på meg også. Det var rolig på kontoret og jeg kan like godt jobbe litt hjemmefra. Dessuten trengs det alltid en hjelpende hånd i huset hjemme. Jeg er ikke for mye der og kona sliter ofte alene med å holde huset i orden.

Kosovo
Norge har anerkjent Kosovo som egen stat og det vil selvfølgelig føre til bråk. Serbia har allerede kalt hjem ambassadører fra andre land som har anerkjent Kosovo, men i et intervju tidligere svarte Jens Stoltenberg at han ikke var engstelig for at Serbia ville lage noen restriksjoner for Norge, underforstått at vårt land er det ingen som tør yppe seg mot. Vi har en fryktelig naiv regjering og statsminister. Riktignok får Serbia noe i underkant av et par hundre millioner i årlig støtte fra oss, men jeg tror ikke de er redde for å kalle hjem ambassadører fra vårt land heller. Utskillelsen der nede kommer ikke til å få noen fredelig løsning, tvert i mot, dette kommer til å bli voldelig. Imidlertid håper jeg virkelig at jeg tar feil.
Det virker som om vår politikk er veldig naiv ovenfor problemene ute i verden. Vi lever i en fredelig krok hvor du får bot for å ta en øl på gata, men blir latt i fred hvis du setter et skudd med heroin, og dette landets ledere skal uttale seg om andre lands problem?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: