NRKBeta

NRK har satt igang et veldig bra prosjekt med dette nrkbeta opplegget. Her finner man god informasjon og det er skrevet av folk med kompetanse. Derfor er det moro å se at IT-avisen i en artikkel går ut og skriver direkte feil om NRK at de ikke satser på iTunes osv. bla bla bla med mye feil. Reaksjonen lot ikke vente på seg og IT-avisen måtte endre artikkelen og beklage at de hadde skrevet tøv. Nå er det en stund siden jeg sluttet å lese IT-avisen og har ikke fulgt med så mye i det siste da det er nok av andre sider med ok og korrekt info.

NRKBeta har blitt en av de sidene jeg går innom hver dag for å få med info. Man kan sikkert være irritert på NRK for en masse saker, men det de serverer her er meget bra.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: