Fredag 18 januar 2008

Vær: Litt over null og ikke regn i dag.
Vekt: se prosjekt

Piloten på BA-flyet har nok vært dyktig da han fikk flyet ned uten å ta livet av et eneste menneske. Jeg ser det spekuleres i om at en flokk med fugler kan ha kommet inn i motorene i det han var i ferd med å lande. Uansett så fikk han flyet ganske pent ned. Godt jobba.

Det er helg igjen og det blir å pendle tilbake til Halden og Tistedal i dag. Nå skal diesel og bensin bli dyrere for vi skal virkelig redde verden fra en klimakatastrofe. Vårt lille land langt mot nord bør vel egentlig få forbud mot all slags fyring som slipper noe ut. At folk som bor i et land hvor mye av landet ligger nord for polarsirkelen betyr mindre. Litt senket innetemperatur bevarer jo både mennesker og mat. Hvis man også begrenset all lastebiltransport på veien så ville det hjelpe veldig på utslippet. At butikker og og bedrifter trenger varer er jo et lite problem, men pytt, sett i verdenssammenheng når vi kan redde kloden er nok det en liten pris å betale at den lokale butikken vil få et veldig redusert utvalg og at den lokale bedriften stenger pga varemagel og mulighet for å få transportert bort varene. Bygging av jernbane hadde jo vært flott, men vi ser jo hvordan det prioriteres her i landet. Resultatet blir vel å stenge av landet litt syd for Trondheim og flytte alle mennesker til sentrale strøk hvor det finnes et jernbanespor. La alle bo langs det så sparer vi masse utslipp når varer skal fraktes. Jeg lurer på når klimahysterikerne skal bli litt edruelige. Klart at vi skal begrense utslippet og ikke sløse vilt, men et sted går vel grensen mellom fornuft og hysteri? Man får heller ingen respekt for enkelte organisajoner som tuter frem i media. Selv har jeg store problem med å ta klubben til Kurt Oddekalv seriøst. Det kommer ikke mye fornuftig derifra synes jeg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: