Kattene våre

img_0850.jpgKona tar av og til også noen bilder og det blir mest av kattene våre. Prinsessa og Rampus er to herlige dyr som vi storkoser oss med. Kjærligheten, hengivenheten og gleden de sprer er utrolig. Når jeg kommer hjem på helga kommer og skal sitte i fanget. Under ligger Rampus på gelenderet ned til kjelleren og Prinsessa har funnet seg et sted for å strekke ut kroppen også. Sjelen har det godt når de kommer og setter seg i fanget og maler så det durer. Rampus liker å stange, akkurat som en geit. Han setter seg i fanget og setter bena på brystet mitt, deretter titter han på meg og stanger meg på nesa og i munnen. Slik kan han holde på lenge mens han maler av hjertens lyst. Man kan jo ikke jage ned en katt som koser seg slikt. At de stoler på er lett å se om natta. Det hender man må stå opp på natta og da er det mørkt i rommet. Når jeg setter bena på gulvet gjør man det alltid forsiktig og ganske ofte merker man myk, varm og levende pels under bena. Da er det bare å la de skli pent ned på sidene av katten. Forunderlig er det likevel at den blir liggende og ikke flyr avgårde. Den bare krommer seg sammen og kjeler med bena dine. Dette gjelder begge kattene våre og de må føle seg trygge. Kattene elsker å ligge på soveromsgulvet da det er kledd med reinskinn. Pels og skinn er behagelig, deilig å sette bena på.img_0869.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: