Krappeto – idyllisk plass i vassdraget vårt

Krappeto i Haldenvassdraget

Lørdag 14 august 2021 arrangerte Berg, Rokke og Asak Historielag tur til Krappeto. Turen gikk med MS Brekke oppover vassdraget og vi fikk en flott tur med meget god service ombord. På retur ble det servert spekemat og det smakte utmerket. Tur på vassdraget med MS Brekke anbefales på det varmeste.
Egentlig skulle denne turen ha vært gjennomført i 2021, men pga omstendighetene med pandemien ble alt utsatt til nå. Det ble en flott dag med fint vær og turen var fullbooket. Et av målene med turen var å sette opp infoskilt om Krappeto. To skilt var med på turen og det ene ble satt opp på selve Krappeto ute i vassdraget mens det andre ble satt opp på land på østsiden(mot Idd).

Her er de på vei tilbake etter å ha satt opp skiltet på landsiden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: